Ekspertise

Ekspertise

Bundlinje resultater, udviklingshastighed og kundetilfredshed

RRC tilbyder hjælp indenfor robust design og levetid parametre. Parametre, som har indflydelse på både bundlinje resultater og udviklingshastighed samt kundetilfredshed. Her kommer kundernes ”Cost of Ownership” ind som vigtig parameter.

Specifikationsfasen

Her starter det ideelle forløb allerede for nye produkter, hvor alle de kritiske parametre beskrives og der tages beslutning om løsningen.

Mange gange har det vist sig at det påvirker på tværs af faggrænser. Det vil sige Projekt leder, Mekanik-, Soft Ware-, Elektronik konstruktører samt produktionsfolk kan være nogle af de involvere i den ideelle specifikation.

Udviklingsfasen

Der skal sikres en fælles forståelse for specifikationerne og dets grundlag.

  • Kritiske delfunktioner bliver undersøgt for robusthed, levetid og eventuelle svagheder bliver rettet inden de sammenbygges med andre delfunktioner.
  • Nye teknologier risikovurderes og eventuelle testforløb for disse igangsættes, selvom testtiden kan være væsentlig længere end udviklingstiden.
  • Inden udviklingsfasen er afsluttet, har produktet bevist sin robusthed på de udvalgte parametre og der er kendskab til pålideligheden af de svageste komponenter i produktet.

Hvad er risikoen ved at have RRC involveret?

Der opstår et nyt grundlag og fælles forståelse for vigtigheden af at have styr på parametre, der indgår i design for robusthed og pålidelighed. En ændring, der holder ved også ved næste projekt.

  • Udviklingstiden reduceres
  • Std. Unit Cost behøver ikke at stige for at forbedre produkterne, hvis det gøres i udviklingsforløbet.
  • Garantiomkostninger reduceres
  • Levetiden får fokus og produkterne fungerer.
  • Kunderne bliver tilfredse og vender tilbage

Kontakt Rimmen Reliability Consult

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Lad os komme i gang